Blog2Blog Maak je eigen Blog2Blog | Gratis je eigen blog c.q weblog op internet
Verdien geld online!
Verdien geld online!

Thuiswerk via je pc!

Thuiswerk via je pc.

 

 

 

Wanneer je voor het eerst in aanraking komt met thuiswerk via je pc, dus online home business, kom je verschillende problemen tegen. Je moet bij de meeste programma’s iets verkopen of aan de man brengen en bij 99% gaat het erom het promoten van je product of website. Die mensen gaan dan ook weer hetzelfde doen waardoor je een zogenaamde downline opbouwd. Dit kan lucratief zijn als iedereen minimaal 10 mensen aanmeld. Maar wanneer 1 van die 10 niets doet komt daar al een kink in de kabel. Ook het online adverteren of promoten van je product of website doe je niet 1,2,3.

Dit vergt enige kennis van bv adwords etc dus niet geschikt voor startende thuiswerkers. Doordat ik al een paar jaar met verschillende dingen op internet bezig ben heb ik deze kennis wel vergaard, maar het kan beginnende ondernemers, die mee willen doen met jou programma, afschrikken.

 

Nu ben ik terecht gekomen in de wereld van auto-surfing. Dit is enkel en alleen het bekijken van websites die automatisch in je scherm verschijnen. Je hoeft hier niets te kopen of te verkopen. Je hoeft zelfs de websites niet verder aan te klikken ( als er een bij staat die je aanspreekt mag dat wel natuurlijk ).

De website waar ik naartoe refereer is http://www.megalido.com/?ref=9155

Hier kun je je GRATIS aanmelden en eens rond kijken of het iets voor je is. De MegaLido site staat boordevol informatie over hoe alles werkt.

Wanneer je je gratis inschrijft klik dan geen betaalmethode aan. Deze kan als je dat wilt later altijd aangepast worden. Gebruik aub wel mijn referentie nummer 9155 en vul ook je email adres in. Hierop zal ik geen spam versturen maar je enkel en alleen voorzien van tips om je home business beter te maken of uit te breiden. Je hoeft deze site http://www.megalido.com/?ref=9155 niet te promoten, maar het is wel leuk om meerdere mensen onder je te hebben. Je kunt hierdoor ook extra geld verdienen maar meer nog is het voorzien van tips of het ontvangen van tips over MegaLido. Er is ook een forum waar ik je voor zal uitnodigen nadat je je gratis hebt aangemeld.

Als ik jullie vertel dat de site pas 2 maanden online is en er tot nu toe pas 12000 leden zijn snap je zelf wel dat je er nu als 1 van de eerste bij kunt zijn want per dag komen er nu ineens 1000 bij. Dus grijp je kans en meld je HIER nu gratis aan en begin ook met geld verdienen. Het thuiswerk via MegaLido gaat en zal zich in de komende maanden enorm uit gaan breiden want er komen wereldwijd per dag 300.000 nieuwe internet gebruikers bij.

 

Mijn dank gaat uit naar David die mij enorm heeft geholpen met aanmelding en mij bijna dagelijks voorziet van tips.

 

Wil ook jij een vast inkomen opbouwen waardoor je binnen 1 jaar kan stoppen met het werken voor een baas? Wil jij een goede toekomst opbouwen voor je kinderen? Wil jij nu ook eens over een jaar die vakantie waar je altijd zo naar uit hebt gekeken? Meld je nu aan http://www.megalido.com/?ref=9155

 

Vanwege de krediet crisis zal het internet gebeuren en thuiswerken alleen maar toenemen. Pak daarom snel uw zak graan hiervan mee. MegaLido bied u die kans. De laatste 6 jaar zijn er in de gehele wereld ongeveer 1.200.000 miljonairs bijgekomen waarvan 70% iets met internet business te maken hadden. Ga er daarom voor en meld je nu GRATIS aan.

MegaLido staat ook overal geregistreerd als zijnde de beste auto-surf website op het internet.

 

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u altijd op mijn blog reageren. Ik zal proberen de vragen zsm te beantwoorden.

 

Met vriendelijke groet,

 

Marc..

 

p.s. Als niet member zijnde kun je op http://www.megalido.com/?ref=9155 wel credits verdienen. Hiermee kan ook jij 1 advertentie van bv je eigen website in het autosurf program mee laten draaien. Als member kun je er 3 advertentie in mee laten draaien. Dus kun je ook nog eens gratis je website promoten.

12:17 - 26/10/2008 - post comment

Last Page Next Page
Description


Home
User Profile
Archives

Recent Entries
- Thuiswerk via je pc (2)
- Thuiswerk via je pc!
- Geld verdienen met thuiswerk.